Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

In Person neemt Tocontinyou Outplacement & Mobiliteit over

De snelheid én de impact van veranderingen in de huidige economie hebben fundamentele gevolgen voor de uitzendbranche. Flexibilisering is niet langer alleen een HR-thema, maar heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste succesfactor voor bedrijven. Als antwoord op de veranderende vraag van inleners heeft franchiseformule In Person continu geïnvesteerd in innovaties in dienstverlening, met een forse groei als gevolg. Om de huidige dienstverlening verder uit te breiden neemt de franchiseformule per 1 april a.s. Tocontinyou Outplacement en Mobiliteit over. Vanaf die datum gaat het bedrijf verder met haar dienstverlening onder de naam In Person.

“We merken al geruime tijd dat de flexibele vraagstukken van organisaties steeds breder en diepgaander worden. Daarbij laten recente voorbeelden bij V&D en Blokker zien dat mobiliteitsvraagstukken zeer actueel en urgent zijn. Met de overname van Tocontinyou nemen we niet alleen een organisatie over met hetzelfde DNA, maar zorgen we vooral voor een belangrijke strategische en kwalitatieve toevoeging aan onze dienstverlening. De succesvolle samenwerkingen van Tocontinyou met klanten als Douwe Egberts, Sitel, Heisterkamp en Centric zijn daarvan een perfect voorbeeld,” aldus Michiel Pot, CEO In Person over de overname.

Annemarie Keemers, mede-eigenaar van Tocontinyou vult aan: “De afgelopen jaren hebben we met een groot aantal organisaties succesvolle mobiliteitstrajecten gerealiseerd. Om de komende jaren verder te groeien biedt de overname door In Person ons veel kansen. Gezamenlijk kunnen we een bredere dienstverlening aanbieden. We kijken er dan ook naar uit om vanaf 1 april officieel onderdeel van In Person te worden.”