In Person nieuwe flexpartner RAI Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule In Person is gekozen als nieuwe flexpartner op het gebied van hospitality, horeca en ondersteundende diensten voor RAI Amsterdam, de grootste beurs- en congresorganisatie van Nederland. Vanaf april 2016 zal In Person en haar hospitality label 68 Degrees het overgrote deel van de flexibele medewerkers voor RAI Amsterdam verzorgen.

Herman Kok, oprichter van In Person: “De keuze van een internationaal A-merk als RAI Amsterdam voor In Person is een fantastische bevestiging van onze ontwikkeling. De absolute wil om prestaties van formaat te leveren met gelukkige klanten en medewerkers als belangrijkste doelstelling, zorgt ervoor dat we steeds vaker gekozen worden als flexpartner. Samen met onze flexkrachten gaan wij voor een geweldige klantbeleving tijdens de vele events en congressen die jaarlijks worden georganiseerd in RAI Amsterdam.”

Franchiseformule In Person behoorde in 2014 en 2015 tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards). In Person werkt onder andere samen met PostNL, DHL, Koninklijke Maison van den Boer, Timberland, Apollo Vredestein en Spotta.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.