Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

INDISKA komt naar Nederland

INDISKA is in Scandinavië een bekend fenomeen op het gebied van fashion, interieur en accessoires. De formule bestaat ruim 110 jaar, beschikt over een webshop en heeft reeds 100 vestigingen in Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland en Duitsland. INDISKA is een combinatie van Scandinavisch design met een passie voor Indiaas ambachtelijk handwerk genaamd Bohemian Modern lifestyle.

De huidige vestigingen van de formule bevinden zich vooral in drukke winkelcentra. De oppervlakte van de winkelvloer is gemiddeld 225 vierkante meter. Nederland is volgens de Zweedse retailer een kansrijke markt, omdat Scandinavisch design populair is in Nederland. De formule wil op zijn minst 20 vestigingen openen in Nederland. INDISKA wil vestigingen gaan exploiteren in Nederland middels franchise. Franchisenemers zullen worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor onder andere op het gebied van storedesign, inkoop, training, opleiding en lokale marketing.

INDISKA is een Zweeds familiebedrijf en is gestart in 1901. De tweede en derde generatie van de familie Thambert vormt op het moment de directie. De onderneming heeft ongeveer 700 medewerkers in dienst en in 2013 werd er een omzet behaald van 100 miljoen euro.