Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Indonesia komt met franchiseformule en high-end bezorgdienst

Restaurant Indonesia timmert hard aan de weg onder eigenaar Wai Man Lo. De voormalig eigenaar van de Satebar-formule richt zich sinds 2018 volledig op Indonesia, het familierestaurant van zijn vader. Momenteel heeft de formule een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en zijn ze aanwezig in de Foodhallen. Nu is het tijd om de menukaart uit te breiden en een high-end bezorgformule te introduceren. Dit meldt de Restaurant Krant.

Wai Man Lo heeft het in 2017 gesloten restaurant van zijn vader in 2018 heropent volgens de zelfde naam, maar met nieuwe inzichten. Warung Indonesia is nu een laagdrempelig eetconcept, maar met behoud van dezelfde kwaliteit eten. De locatie aan de Coolsingel werd de vaste stek vanwaar de eerste bezorgingen bij mensen thuis plaatsvonden.

Veranderende eetgewoonten

De huidige wensen op het gebied van eten zijn veranderd. Daarom staat er nu ook vegetarisch en veganistisch eten op de menukaart. “Mensen willen graag lichter en gezond eten. Buiten de deur of wanneer ze eten laten bezorgen. Met onze toevoegingen aan de kaart, zoals een vegan rendang, is nu ook de Indonesische keuken een bewuste en gezonde optie.”

Naast het bedienen van consumenten richt de Indonesische formule zich in de toekomst ook op levering aan groothandels, supermarkten, binnen retail en op evenementen.

High-end bezorging

Dit jaar moeten er twee nieuwe franchiselocaties van Warung Indonesia bij komen op Zuid en op Bergschenhoek. Hier kunnen gerechten afgehaald worden en vanaf deze locaties vindt ook bezorging plaats. Lo: “De kwaliteit die we willen bieden, kunnen we alleen garanderen als we het laatste stukje tot aan de deur ook op ons nemen. Met snellere levertijden, luxe packaging en een groter dekkingsgebied als gevolg. En dat alles op elektronische fietsen.”

×