Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Informatieavond fit20 franchise

Heb jij affiniteit met fitheid en gezondheid en droom je ervan om voor jezelf te beginnen?

Kom dan naar de vrijblijvende informatieavond op 2 mei en ontdek of het fit20 franchiseondernemerschap iets voor jou is!

Tijdens de informatieavond geven Walter Vendel, Founder & CEO en Majella Le Blanc, Recruiter, een introductie over de fit20 formule; zij vertellen o.a. over de support, marketingondersteuning, financiële aspecten, opleiding en het traject dat je gaat doorlopen als je besluit fit20 franchiseondernemer te worden. Want ondernemer worden is bereikbaar!

Daarna ga je de studio in met Bram Kroeske, Founder en directeur fit20 Academy, om zelf de unieke trainingsmethode te ervaren.

Onlangs zijn onze nieuwe franchiseondernemers Joost en Angela gestart in resp. Bladel en Utrecht Leidsche Rijn. Annelieke was al jarenlang trouwe klant bij fit20 Rijen en heeft recentelijk deze studio overgenomen. Ook samen een fit20 studio runnen is mogelijk: Marieke en Tine zijn de succesvolle eigenaren van fit20 Rotterdam Hillegersberg en hebben plannen voor uitbreiding. Daarnaast is er ook een groot aantal fit20 franchiseondernemers die meerdere studio’s runnen.

Er zijn dus veel mogelijkheden om bij fit20 te ondernemen en er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar in Nederland om een studio te starten. Wil je weten welke? Kom dan zeker langs op 2 mei en we vertellen je graag waar we kansen voor je zien!

Wanneer: 2 mei 2024

Tijd: 19:30 – 21:00 (inloop vanaf 19.15 uur)

Plaats: fit20 Franchise, Konijnenbergerweg 3 in Hattem

Aanmelden kan via info@fit20.nl

Ontvang gratis meer informatie over fit20

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

fit20

×