Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Informatiemiddag New York Pizza Soest

Op zaterdag 2 september 2023 organiseert New York Pizza in Soest een informatiemiddag over het ondernemen met New York Pizza.

Uit vooronderzoek is gebleken dat er nog grote kansen liggen voor New York Pizza in Midden-Nederland, maar ook daarbuiten. Voor 2023 heeft New York Pizza een unieke aanbieding. Zij investeren namelijk minimaal 40.000 euro mee bij de opening van een nieuwe locatie. Deze investering wordt gedaan doormiddels van een bouwkorting en een marketingsbudget. Er zijn nog 25 plaatsen te vergeven met deze unieke deal. Altijd al ondernemer willen worden? Wacht niet langer en schrijf je in voor de open dag in Soest via de onderstaande link. Tijdens de open dag vertellen de Business Developers van New York Pizza jou graag meer over het ondernemen met New York Pizza en de deal.

Enkele voorbeelden waar New York Pizza zich wilt vestigen zijn bijvoorbeeld Wijk bij Duurstede, Culumborg, Putten, Horst, Urk en Doesburg.

Wil jer alvast een voorproefje zien van een succelvolle winkel opening? Bekijk dan deze video over de opening van Oudenbosch door ondernemer Boy van Gastel.

Informatiemiddag Soest

Datum: Zaterdag 2 september 2023
Tijd: 12:00 – 15:00
Locatie: Burgemeester Grothestraat 32, 3761 CN Soest

Klik hier om je in te schrijven.

Programma
12.00 – 12.30 uur: Inloop, pizza proeven
12.30 – 13.15 uur: Presentatie over ondernemen met New York Pizza
13.15 – 14.00 uur: Zelf pizza’s bakken onder begeleiding van franchisenemers
14.00 – 15.00 uur: Vraag & Antwoord met bestaande franchisenemers

 

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×