Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Infrarood Fitness zet expansie in Nederland in beweging

Infrarood Fitness is op zoek naar enthousiaste ondernemers om hun concept verder uit te breiden in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2019 door Monique Solleveld. Monique had al ervaring met het gebruik van infraroodcabines, maar tot dan toe was de focus vooral gericht op specifieke training van billen, benen en buik. Monique had echter de ambitie om een totale lichaamstraining aan te bieden, wat leidde tot de ontwikkeling van de Fitnesscabine. In deze cabine kan effectief aan het hele lichaam worden gewerkt.

Op dit moment heeft Infrarood Fitness twee succesvolle vestigingen, één in Bussum en één in Soest. De kracht van Infrarood Fitness zit in het gebruik van infraroodlampen in de fitnesscabine. Deze infraroodstraling stimuleert de cellen in het lichaam en in combinatie met fysieke oefeningen zorgt dit voor een versneld opwarmen van het lichaam en meer transpiratie. Het grote voordeel van Infrarood Fitness is dat de spierpijn achteraf minimaal is, dankzij de flexibiliteit van warme spieren. Bovendien verbruikt het hele proces aanzienlijk meer energie, waardoor een training bij Infrarood Fitness één tot anderhalve keer zoveel calorieën verbrandt vergeleken met een reguliere fitnesssessie.

Vanwege het succes van de bestaande vestigingen en de vele tevreden klanten die al een slanker, vitaler en pijnvrij lichaam hebben bereikt, is Infrarood Fitness van plan om verder uit te breiden in Nederland.

Ben jij geïnteresseerd in de franchisemogelijkheden bij Infrarood Fitness? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Infrarood Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Infrarood Fitness

×