Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Inge Kieft start in de Veluwe met Eten met gemak

Eten met gemak breidt dankzij haar bezorggebied uit met Inge Kieft, afkomstig uit Apeldoorn. Kieft verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Olst-Wijhe. “Lekker eten met gemak, die woorden spreken voor zich! Een ruime keuze aan smakelijke maaltijden die met persoonlijke aandacht en een lach bij u thuis worden gebracht”, verteld een enthousiaste Inge.

Inge Kieft heeft flink wat ondernemerservaring en had met haar gezin een Gasthof in Sauerland (Duitsland). Na dit avontuur belandde Inge bij haar terugkomst in Nederland in de catering, maar het ondernemersgevoel bleef kriebelen. Mede door haar voorliefde voor lekker eten vond ze in Eten met gemak haar perfecte uitdaging: “Gezien mijn achtergrond vormen Eten met gemak en ik de juiste combinatie”, zegt Inge over haar keuze om als franchiser te starten.

De klanten in haar regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Inge Kieft.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Kieft af.

Over Eten met gemak
Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 29 franchisers, die allen in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.

×