Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ingelast seminar nieuwe franchisewetgeving voor franchisegevers

Er staat een nieuw franchisewetgeving klaar. In ons seminar op 21 februari a.s. komt deze nieuwe franchisewetgeving uitgebreid aan bod. Het nieuwe wetsvoorstel moet de franchisenemer beter beschermen en toezien op de volgende onderwerpen:
  1. Pre-contractuele uitwisseling van informatie
  2. Tussentijdse wijziging van een lopende franchiseovereenkomst
  3. Overleg tussen de franchisegever en zijn franchisenemers
  4. Beëindiging van de franchisesamenwerking.

Seminar over nieuwe franchisewetgeving met spreker

Bart van der Schoot, algemeen directeur van de Franchise Adviseur, ontvangt u deze ochtend graag op de prachtige locatie van HIT Profit in Oisterwijk. Na een korte introductie wordt u voorgesteld aan mr. Meijer, advocaat bij Ludwig & Van Dam franchise advocaten. De heer Meijer is gespecialiseerd in de wet- en regelgeving rondom franchise. Hij zal u exact uitleggen wat het nieuwe wetsvoorstel inhoudt. Na de uitleg over het nieuwe wetsvoorstel is er een interactief gedeelte gepland. Door middel van interactie kunnen we leren van elkaars ervaringen en kunnen er tips gedeeld worden met andere ondernemers.

Schrijf u kosteloos in en laat u bijpraten over de nieuwe franchisewetgeving.

Waar & wanneer?

Het seminar vindt plaats op:

             Datum: Donderdag 21 februari van 10.00 uur – 13.00 uur met aansluitend een lunch

             Locatie: HIT Profit, De Lind 20, 5061 HW te Oisterwijk

             Kosten: Geen

Bent u franchisegever en wilt u deelnemen aan dit seminar. Stuur dan een e-mail naar Manon Punjwani – van de Wiel. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Samen verder

Dit seminar biedt u de gelegenheid om uw kennis over de nieuwe franchisewetgeving te vergroten. Daarnaast ontmoet u andere franchise ondernemers en kunt u samen van gedachten wisselen.  Namens de Ludwig & Van Dam en de Franchiseadviseur heten wij u van harte welkom. Samen kom je verder.

×