Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Inkoper Pronto Wonen neemt afscheid

pronto wonen
De jaarlijkse ondernemersdag van Profijt Meubel en Pronto Wonen is voor de Internationale Meubel Groep het juiste moment geweest om op gepaste wijze afscheid te nemen van Egbert Joosten.

Al sinds de start van Pronto Wonen was Joosten verantwoordelijk voor de inkoop van deze franchiseformule. Naast verantwoordelijke voor de inkoop was Joosten ook algemeen directeur van Maron, waar de formules van Superkeukens, Keukendepot, Pronto Wonen en Profijt Meubel  tevens voert. Op 1 januari 2014 maakte hij zijn afscheid bekend.

Joosten stond binnen IMG als iemand met een heldere visie, doorzettingsvermogen, meubelkennis en ondernemerschap. Ondanks het afscheid van het boegbeeld van de formule wordt er met veel vertrouwen naar de toekomst gekeken door Rob van Drunen, eindverantwoordelijke bij Profijt Meubel en Pronto Wonen binnen IMG. Volgens van Drunen heeft Joosten voor zijn welverdiende pensioen zijn visie over de toekomst en zijn kennis en contacten overgedragen binnen de formule. Daardoor is de nieuwe generatie inkopers goed voorbereid op de rol die zijn innemen binnen de organisatie.