Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Inner Stance wordt The Power Community

Per 30 maart is high-end full-service personal training formule Inner Stance van naam veranderd naar The Power Community. De reden van de naamsverandering is dat Inner Stance een naam zocht wat meer bij haar identiteit past, met The Power Community denkt het bedrijf dit gevonden te hebben.

In een officieel persbericht meldt The Power Community het volgende: ‘’In de afgelopen jaren zijn wij er nog meer achter gekomen waar wij als bedrijf voor staan. Het creëren van resultaat staat altijd centraal. De members van onze studio’s, onze community, zijn bovendien een hele belangrijke factor geworden binnen ons bedrijf. Samen met onze trainers en coaches. Uiteraard start het bij een effectieve functionele training en een no-nonsense mentaliteit. Wij innoveren onze programma’s en hebben een vernieuwde coaching methodiek, zodat er nog meer resultaat kan worden behaald op de 4B’s. Wij richten ons op het behalen van resultaten en doelen, en tevens wordt er aan een netwerk gebouwd. Het resultaat is een Powerful Body en Powerful Life. Daarom krijgen wij een nieuwe bedrijfsnaam die nog beter bij onze identiteit past. Vanaf nu zijn wij: The Power Community.’’

Over The Power Community

Het concept van The Power Community is als volgt:

Het creëren van een krachtig lichaam en een krachtige leefstijl, wat de basis is voor een succesvol leven. Hierbij focust The Power Community op 4 fundamentele pijlers die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden:

  • BODY >> Een fit, gezond en krachtig lichaam
  • BEING >> Een gefocust leven met rust en overzicht
  • BALANCE >> Een échte connectie en waardevolle relatie met de mensen in je omgeving
  • BUSINESS >> Door een fit en vitaal lijf in staat zijn meer focus, energie en uithoudingsvermogen te creëren voor een effectieve werkhouding.
[box]Wil je meer weten over The Power Community? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×