Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Instituut HIP biedt online onderwijs

Instituut HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten. Omdat de coronacrisis geen positieve beelden laat zien, geeft instituut HIP leerlingen ook online lessen.

HIP ziet dat vaak de helft van de klas in quarantaine zit, en ook leraren vallen uit. Hierop heeft het instituut iets bedacht, namelijk een online platform wat speciaal ontwikkeld is voor het onderwijs. Dit platform heeft de naam HIP Online. Dit is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform dat gebruikt kan worden door leerlingen en docenten. Kinderen hebben hiervoor alleen een laptop, tablet of telefoon, internetverbinding en een rustige werkplek nodig. Ook worden de lessen opgenomen, waardoor de les terug te kijken is. Zo kunnen alle leerlingen en docenten gewoon thuis hun lessen volgen en geven.

Zo zegt een moeder van een leerling bij HIP: ‘’Super! Echt heel fijn dat HIP-online bestaat. Het geeft ritme aan de dag.’’ Natuurlijk is het anders dan het onderwijsstelsel dat docenten en leerlingen gewend zijn, maar nood breekt wetten. ‘’Inmiddels zien wij de voordelen van het online onderwijs en we hebben er vertrouwen in dat we de aankomende maanden positief doorkomen’’, zegt Sips van der Ham, Manager Marketing & Sales bij HIP Online.

[box]Wil je ook franchisenemer worden bij instituut HIP? Klik dan hier.[/box]
×