Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interactieve workshops tijdens Franchise Congres online

Op Het Nationale Franchise Congres van 1 oktober a.s., verzorgen franchisegevers vier workshops over uiteenlopende onderwerpen. Iedere workshop wordt geleid door een door de wol geverfde franchisegever die de deelnemers zal begeleiden in een discussie over diens onderwerp. Bij ieder onderwerp komt het thema (Corona en Wet Franchise) nadrukkelijk terug.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende workshops:

 

 

 

Willem Spierenburg – Albert Heijn
Onderwerp: Wet Franchise & Communicatie

Voordat Willem werkzaam was bij Albert Heijn, was hij actief binnen Gall & Gall. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de aangekondigde Wet Franchise, en daarvoor de Franchise Code. Hij is goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

 

 

 

Maarten Steinkamp – Jamin / MultiVlaai
Onderwerp: Impact en gevolgen van corona op de formule

Van de muziekindustrie tot aan Limburgse vlaaien en snoep. Maarten Steinkamp runde veel bedrijven en staat nu succesvol aan het roer bij Jamin en MultiVlaai als eigenaar. Met zijn ervaring herkent hij als geen ander potentiële valkuilen binnen een formule.

 

 

Sander Vlaanderen – De Beren
Onderwerp: Data & Benchmarking

Sander heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de franchise-sector. Hij is werkzaam geweest als locatie-specialist bij First Retail, franchisemanager bij Optie1, en is nu verantwoordelijk voor Expansie en Acquisitie bij De Beren. Als geen ander weet Sander dat data en de juiste analyse hiervan essentieel is bij een kwalitatieve uitbreiding van je formule.

 

 

 

Lizan van der Pol – Bagels & Beans
Onderwerp: Ondernemers werven

Met ruim 12 jaar ervaring binnen het franchisemanagement van Bagels & Beans, kent Lizan van der Pol alle ins en outs van de werving en selectie van nieuwe ondernemers. Zij zal proberen het meest ideale wervingsproces met de daarbij horende selectiecriteria te beschrijven.

 

 

 

Het Nationale Franchise Congres is exclusief voor franchisegevers en franchisemanagement en is de grootste bijeenkomst van franchisegevers in Nederland.

[box]Deelnemen? Schrijf u hier (gratis) in.[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

×