Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intergamma verwelkomt nieuwe ceo

 

Intergamma-franchise-2019

Intergamma kondigt aan dat Joost de Beijer per 1 september de functie als ceo zal betreden. Harm-Jan Stoter maakte eerder deze maand bekend, na zeventien jaar, te vertrekken bij Intergamma. Als ceo van Intergamma is De Beijer eindverantwoordelijk voor de bouwmarktketens Gamma en Karwei. De Beijer was tussen 2014 en 2020 managing director van concurrent Praxis. Hierdoor heeft De Beijer al ruime ervaring in de bouwmarktbranche. Na Praxis zette hij zijn carrière voort bij HEMA, waar hij tot begin dit jaar als financieel directeur functioneerde.

Bestuur Intergamma

De Beijer zal samen met Laura Hendrickx, Chief Financial Officer, het statutaire bestuur van Intergamma vormen. Intergamma noemt de nieuwe ceo een ervaren Retail Manager die de uitdagingen, de dynamiek en de kansen van de doe-het-zelfmarkt als geen ander kent. En zo wenst Intergamma De Beijer veel succes toe als nieuwe ceo van Intergamma.

Joost de Beijer

De Beijer kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan bij Intergamma en zijn nieuwe collega’s, ondernemers en formules te ontmoeten. Intergamma bestaat uit Gamma, Karwei en Gamma België en is volgens De Beijer al decennialang de marktleider in de doe-het-zelfmarkt. De Beijer vindt het dan ook een eer om het succes van dit bedrijf verder te mogen uitbouwen.

×