International Art School van start in Nederland

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

international artschool

De van oorsprong Engelse franchiseformule International Art School gaat van start in Nederland. De formule biedt al ruim zes jaar teken- en schildercursussen aan in Engeland en is ooit begonnen in een lokale galerie in West Sussex. In de loop van de tijd is de formule uitgebreid naar 70 locaties door middel van franchising en zijn ze gegroeid naar een school waar meer dan 2500 volwassenen per week les krijgen.

Volwassen cursisten, zowel beginners tot gevorderden, kunnen terecht bij International Art School voor stap-voor-stap kunstlessen in een sociale en gezellige sfeer. Deze cursussen duren 14 weken en vinden eenmaal per week plaats. Ieder kwartaal worden nieuwe cursussen ontwikkeld en aangeboden ,waardoor de cursussen altijd leerzaam blijven. Cursisten gaan aan de slag met verschillende mediums en technieken, ondersteund door ervaren kunst docenten.

Om in Nederland te kunnen uitbreiden is The International Art School op zoek naar franchisepartners. De franchisenemer heeft zijn eigen exclusieve gebied, waarin vakkundige docenten op locatie de lessen komen geven. Wanneer u interesse heeft om in deeltijd vanuit huis een leuke, winstgevende lifestyle business, in een sociale en gezellige sfeer, te bedrijven, kunt u hier meer informatie vinden over de formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website