Internet Hotspot zoekt franchisenemers (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Internet Hotspot zoekt franchisenemers in de regio’s Groningen, Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Almere, Apeldoorn, Leeuwarden en Emmen. Internet Hotspot is een franchiseformule die zich specialiseert in Wi-Fi voor gasten bij horecagelegenheden, pretparken, hotels en campings. Elke startende franchisenemer volgt een uitgebreide training met betrekking tot de installatie van de access points en het gebruik van het Internet Hotspot Dashboard, bijbehorende marketingmogelijkheden en technische ondersteuning.

Franchisegever Mitchell Adriaans vertelt: “Met de kwalitatieve Wi-Fi van Internet Hotspot verzamelt de ondernemer waardevolle informatie over zijn of haar gasten. Via het bijbehorende, persoonlijke, Internet Hotspot Dashboard kan deze informatie worden ingezet voor slimme marketingdoeleinden, zoals het belonen van trouwe gasten met een gratis cappuccino bij hun 5e bezoek, of het sturen van een SMS met een speciale aanbieding voor hun verjaardag. Tevens beschik Internet Hotspot over een gesloten recensiesysteem. Een dag na hun bezoek ontvangen gasten een mail om hun bezoek aan de horecaonderneming te beoordelen. Uiterst waardevolle feedback en alleen voor de ondernemer zichtbaar”, aldus Adriaans.

Belangstelling voor deze franchiseformule, in de regio’s Groningen, Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Almere, Apeldoorn, Leeuwarden of Emmen?

Klik hier voor meer informatie over de franchisemogelijkheden van Internet Hotspot.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website