Intersport opent New Store Concept in Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op dinsdagavond 7 november jl. vond bij Intersport Twinsport in Den Haag de presentatie plaats van het nieuwste store concept. Het door Intersport International Corporation ontwikkelde concept is o.a. in Den Haag en bij ongeveer 15 overige Europese steden geïntroduceerd.

De in het hartje centrum gelegen winkel aan de Grote Marktstraat in Den Haag werd eind oktober volgens het nieuwe concept geopend. “In het nieuwe concept staan aspecten als specialisme, advies, inspiratie en service centraal,” vertelt Corbert Zuijdervliet, een van de eigenaren van Intersport Twinsport.

“Een goed voorbeeld hiervan is onze hardloopspecialist, die samen met consumenten met behulp van een 3D-scan op zoek gaat naar de juiste hardloopschoen. Daarna kan men de schoenen ‘in beleving’ op de loopband testen, waarbij nog specifiek wordt gekeken naar de loopontwikkeling. Onze specialist kan hardlopers ook tips geven, bijvoorbeeld op het gebied van trainingen. Voor elke sport hebben we de beste adviseurs in huis om consumenten optimaal te kunnen adviseren. De winkel kent daarnaast meerdere digitale elementen, zoals bijvoorbeeld een magic mirror en uiteraard kiosken waarop producten ook besteld kunnen worden. Vanzelfsprekend wordt een hoogwaardig assortiment gevoerd, zeker op het gebied van sport lifestyle. Kortom, dé winkel voor de actieve sporter.” aldus Zuijdervliet.

Jan Willem Juffer, directeur Intersport Nederland, is enthousiast over het nieuwe store concept. “Onze missie met Intersport is om ‘Sport to the people’ te brengen. Dat kan nu nóg beter in de nieuwe winkels, waar beleving van sport centraal staat. In Den Haag is de meest hoogwaardige en volledige sport experience te beleven op maar liefst 1800 m2. Ik weet zeker dat de ondernemers en hun team erin slagen om een topprestatie neer te zetten. De locatie is fantastisch, middenin het kloppend hart van Den Haag. Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig en ik wens iedereen namens Intersport dan ook een fantastische wedstrijd toe!”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website