INTERSPORT opent twee nieuwe winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule INTERSPORT heeft onlangs in Vleuten en Nijverdal zijn 73e en 74e winkel geopend. De INTERSPORT-winkel in Vleutel zal gemanaged worden door echtpaar Alfons Verroen en Sharon Schipperijn en de winkel in Nijverdal door Heracles-speler Ramon Zomer.

Verroen is hiervoor werkzaam geweest in financieel managementfuncties bij verschillende organisaties. Het ondernemerskoppel verwacht sportievelingen in en rond Vleuten goed te kunnen bedienen. De winkel zal zich vooral focussen op sportperformancecategorieën, hockey, tennis, voetbal, fitness en bad en outdoor als specialisaties.

Heracles-speler Ramon Zomer krijgt in Nijverdal zijn eigen INTERSPORT-winkel. “Zelfstandig ondernemer worden is een oude droom van mij, naast een carrière als profvoetballer. Het is natuurlijk fantastisch om mijn twee passies met elkaar te kunnen combineren. INTERSPORT is, om in sporttermen te blijven, een speciaalzaak die speelt in de Eredivisie en ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar gaan scoren.” Deze INTERSPORT-winkel zal artikelen aanbieden in alle A-merken maar ook het eigen merk van INTERSPORT zal in de winkels komen te liggen. Zomer is via De Nationale Franchise Gids franchisenemer bij INTERSPORT geworden.

De opening van deze winkels past in de groeistrategie van INTERSPORT. De formule combineert de kracht van een global player met de sterke lokale betrokkenheid van zelfstandige ondernemers. Jan Willem Juffer, directeur van INTERSPORT Nederland, laat weten dat de sportformule blij is met de versterking en wenst beide ondernemers veel succes.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.