Intersport Twinsport neemt Intersport Duo over

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 januari 2018 neemt Intersport Twinsport het bedrijf van Peter Snel en Han Berkelaar, Intersport Duo over. “Een verdere stap in de expansie ontwikkeling van Intersport Twinsport en behoud voor Intersport Nederland” laat Jan Willem Juffer, Directeur divisie Sport Euretco, weten.

Peter & Han gaven enkele maanden geleden aan, te willen stoppen als ondernemer. Zij hebben in Intersport Twinsport een waardige opvolger gevonden voor hun bedrijf. “Wij zijn blij met de verkoop van ons bedrijf aan Twinsport. Zij hebben aangetoond bij eerdere overnames de vestigingen verder door te kunnen ontwikkelen en bovendien blijven onze winkels gekoppeld aan Intersport, wat voor ons persoonlijk goed voelt, maar tevens een goed fundament is voor de toekomst.”, aldus Peter Snel en Han Berkelaar.

Namens Twinsport zijn Martino van Nieuwkerk en Corbert Zuijdervliet ingenomen met deze ontwikkeling in en rond Amsterdam. “Intersport Nederland heeft een sterke professionele ontwikkeling doorgemaakt. Tevens de internationale kracht en de samenwerking op diverse vlakken is bepalend geweest voor deze strategische keuze”, aldus Corbert Zuijdervliet. Hiermee wordt het jaar 2018 direct extra cachet gegeven, het jaar waarin Twinsport haar 25-jarig jubileum zal vieren. “Ook op operationeel vlak, zoals bij inkoop en marketing, de support op retail en bovenal de omni-channel ontwikkelingen bieden vertrouwen om met de formule Intersport verder de toekomst in te gaan”, bevestigd Martino van Nieuwkerk deze grote stap.

Deze ontwikkeling betekent voor Intersport Nederland een grote volgende stap richting marktleiderschap in Nederland. Bovenal leeft het vertrouwen de juiste koers te hebben in de samenwerking met ondernemers, IT en logistieke ontwikkeling, samenwerking met de strategische merken en de ontwikkelingen in marketing en omni-channel.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website