Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview met Engelse franchisenemer Boconcept – Mireille Baumgart

Mireille Baumgart – Franchise Partner in Londen, Verenigd Koninkrijk, met 8 winkels BoConcept

Multi-Unit Franchise Partner Mireille Baumgart heeft 8 BoConcept-winkels in Groot-Londen en is van plan om in de komende jaren nog verder uit te breiden. “We begonnen onze BoConcept ervaring in 2001, na de lancering van onze eerste winkel in Selfridges, Londen.

Mijn naam is Mireille Baumgart. Ik ben Frans, ik woon al 30 jaar in Engeland, Londen. Ik ben nu 45 jaar in de detailhandel, 8 jaar in de mode en de rest in de meubelindustrie. We hebben momenteel 8 winkels in Londen en omgeving.

Waarom bent u franchisenemer geworden bij BoConcept?

Het merk bracht een nieuwe taal, met een solide merkpropositie, met een andere benadering van het maatwerk, de coördinatie, het mode-element van het merk en alle ondersteuning daarachter.

Kunt u iets vertellen over uw start bij BoConcept?

We begonnen onze reis met BoConcept in 2001 met de lancering van onze eerste winkel in Selfridges, wat een groot succes was. Daarna hebben we voortgebouwd op het succes van Selfridges en ineens werden we ook opgepakt door Harrods, die ons daar ook wilde hebben. Het jaar daarop openden we een concessiewinkel in Harrods, waardoor we nog meer exposure kregen. Daarna hebben we ons best gedaan en hebben we 8 winkels geopend, allemaal met geweldige prestaties.

Hoe zou u de beleving bij BoConcept omschrijven?

Het team in Denemarken, de mensen buiten BoConcept en de franchisenemer hebben een gemeenschappelijke passie. Het is zeer uniek. Natuurlijk is het een passie om geld te verdienen, want daar zijn we hier voor, maar er is ook een andere laag – iedereen is echt gepassioneerd.

We verkopen iets geweldigs, in een geweldige omgeving, met veel professioneel gereedschap, en dit is erg spannend, want geld verdienen is één ding, maar geld verdienen en iets doen wat je graag doet, is een droom!

Heeft u ook een boodschap aan potentiële BoConcept ondernemers?

Ik zal het vergelijken met een auto (een racewagen):

BoConcept zal je een prachtige auto geven, met veel mogelijkheden en gereedschap om die auto aan het werk te krijgen. Waar je je rol moet spelen is dat je de beste coureurs in je auto moet zetten.

Als je zelf geen coureur bent, zorg er dan voor dat je de beste coureurs op de markt vindt, en het perfecte team van co-piloten.

Maar één ding is ook niet te vergeten: de auto zal niet bewegen als je niet een volle tank brandstof hebt.

En wat is uw brandstof? Het is uw marketing en investeert in uw marketing,

Heeft u ook interesse om een BoConcept vestiging in Nederland te openen? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan.

×