Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview met Ruud Martijn als franchisenemer HiFi Klubben

Ruud Martijn (58) is sinds 1 mei 2021 franchisenemer bij HiFi Klubben. Hij komt uit Alkmaar en is daar tevens gevestigd. “Franchisen bij HiFi Klubben is écht een samenwerking, je staat er niet alleen voor. Dit merkte ik vanaf dag één”.
Waar was je werkzaam voordat je begon als franchisenemer?

“Voordat ik begon als franchisenemer bij HiFi Klubben ben ik werkzaam geweest bij BelCompany, waarbij ik de functie vervulde als filiaal manager voor twee jaar en category manager voor ruim veertien jaar. Na BelCompany heb ik nog gewerkt bij VodafoneZiggo als distributie manager voor zes jaar. ”

Hoe ben je in contact gekomen met HiFi Klubben?

“Ik ben in contact gekomen met HiFi Klubben door een inschrijfformulier op De Nationale Franchise Gids. Vervolgens heb ik onderzoek gedaan naar de formule en heb ik een goed gesprek heb gehad waarbij alle facetten van het franchisen zijn besproken. Daar is toen een samenwerking uit voortgekomen. De combinatie van een bewezen concept en de interesse in de producten heeft bij mij de doorslaggevende stap laten zetten.”

Waar heeft de franchiseformule je het meest bij kunnen helpen?

“Het allerbelangrijkste wat de franchiseformule mij heeft geleerd is de productkennis en het onderhouden van de eigen administratie. Met het kiezen van bewezen concept laat het zien hoe fijn het werken is als franchisenemer en dat draagt bij aan het werkplezier.”

Wat zijn je verwachtingen voor in het komende jaar?

“Ervoor zorgen dat er een groei komt in de omzet en marge. Daarbij is mijn doel om in de vijf beste filialen te behoren en de lokale marketing verfijnen. Het is verder altijd belangrijk om jezelf te verdiepen in de producten.”

Nieuwe franchisenemers

Op dit moment zoekt HiFi Klubben ondernemers voor diverse gebieden in het land, namelijk: Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch en Maastricht.

Interesse in één van deze locaties? Neem contact op via onderstaand formulier.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Hifi Klubben![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×