Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview: Taco Mundo opent deuren in Apeldoorn

Op woensdag 30 oktober was De Nationale Franchise Gids aanwezig bij de opening van een nieuwe vestiging van Taco Mundo in Apeldoorn. De franchisenemers zijn de 20-jarige Sasha en Attila, die vier jaar geleden begonnen als bezorgers bij een Taco Mundo vestiging in Amersfoort.

Een soort familie

Twee weken na elkaar begonnen Sasha en Attila in Amersfoort. Zij kenden elkaar al buiten het werk om en Sasha was zo enthousiast, dat hij Attila hierin makkelijk kon overhalen om hier ook te starten. De werknemers bij de vestiging in Amersfoort voelden voor de jonge ondernemers aan als een tweede familie en vanaf het eerste moment van binnenkomst voelde het goed, daarom kozen de twee voor Taco Mundo. Vooral voor Attila heeft zijn binnenkomst bij Taco Mundo veel gedaan. Hij vertelde: “Het heeft mijn leven veranderd toen ik bij Taco Mundo kwam werken. Door het vertrouwen en de stabiliteit kwam ik weer op het juiste pad.”

Geen reden voor spanning

De opening voor buurtbewoners en familie was op woensdag 30 oktober. Er waren veel mensen aanwezig die wat konden proberen van de nacho’s of quesadillas. Vrijdag 31 oktober zal de vestiging geopend zijn voor mensen die willen afhalen. Op de vraag of ze het spannend vonden reageerden de mannen heel nuchter: “We hebben er vertrouwen in, we weten immers al hoe het werkt.”

Toekomstplannen

Het tweetal heeft nog nooit eerder een vestiging geopend en opgestart, maar als het aan hun ligt is dit niet de laatste vestiging. Ze zouden er wellicht open voor staan om samen nog een vestiging te openen. Ook werd gezegd: “Wie weet nog wel meer, we zien wel hoe het loopt.” Maar op dit moment hebben Sasha en Attila beide hun aandacht volledig gevestigd op deze vestiging, waar ze erg trots op zijn.

×