Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview: Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort opent Bagels & Beans de sluizen van een nieuwe vestiging in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans. De begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De tweede van Nederland.

Bagels &Beans aGoGo is een flexibel modulair concept voor kleinere of wisselende locaties. To go, maar dan anders. De komende periode zal dit concept worden uitgebreid naar meer high traffic locaties, zoals bijvoorbeeld stations, tankstations, universiteiten en andere drukke plaatsen.

FORUM Rotterdam

FORUM Rotterdam, met het markante groene dak van de voormalige Rotterdamsche Bank, ligt aan het begin van de bekende verdiepte winkelstraat. “Een perfecte locatie voor Bagels & Beans aGoGo, het ‘snelle zusje’ van Bagels & Beans. Hier liggen bagelspreads die je niet bij reguliere Bagels & Beans kunt krijgen vanuit een opvallende glazen vitrine naar voorbijgangers te lonken. De bereiding is ingesteld op snelheid, het genieten niet: slow food, maar dan snel”, aldus Bagelbaas Robbert Karmo.

Tweede aGoGo

Bagels & Beans aGoGo heeft een eigen kaart en uitstraling, maar blijft onmiskenbaar Bagels & Beans. De eerste aGoGo werd begin juli geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en is een groot succes. Robbert Karmo: “Zeker in de stad hebben veel mensen weinig tijd. Met aGoGo kun je tussen het werken of winkelen door even stoppen voor een bagel of koffie, en daarna snel weer verder.”

Retro uitstraling

Het zitgedeelte beneden herken je niet aan de vertrouwde inrichting van Bagels & Beans, maar vooral aan een retro uitstraling. “We richten de aGoGo helemaal in volgens de stijl van de jaren 60 en 70, met vintagemeubels.”

Robbert: “Stap je die huiskamer in, dan proef je meteen de vertrouwde Bagels & Beans-sfeer. Bagels & Beans staat voor ons voor eigenwijs, duurzaam, biologisch en vers. En natuurlijk voor goede service. Die oase brengen we nu ook naar een van de drukste plekken van Rotterdam.”

Oude bagelbekenden

Bagelbazen Robbert en zijn vrouw Anuradha zijn geen onbekenden in het bageluniversum. Bijna elf jaar lang runden ze de Bagels & Beans aan de Ruyschstraat in Amsterdam, vlak bij de Amstelcampus van de hogeschool. Ze waren toe aan iets nieuws en verkochten de zaak begin dit jaar.

Maar definitief afscheid nemen van de bagels kon het Amsterdamse stel niet. Na een paar weken uitrusten in Miami begon Anuradha met het begeleiden van kersverse bagelbazen, die ze dankzij haar jarenlange ervaring goed kon helpen. Zo liep ze de eerste dagen mee in de aGoGo in Hoog Catharijne. Robbert: “Ik bracht haar weleens weg of haalde haar op, en dan was ik weer even terug bij de bagels. Daardoor ging het bij mij ook weer kriebelen.” Omdat ze zich nog steeds helemaal thuis voelen bij het concept en de organisatie, werden ze erg blij toen bleek dat er een nieuwe Bagels & Beans mét aGoGo vrijkwam in Rotterdam.

Opening woensdag 20 november

Op woensdag 20 november ontvangen de eerste 100 gasten vanaf 10.00 uur een kaartje voor gratis koffie of bagel naar keuze van de aGoGo.

De vestiging opent aan de Van Oldenbarneveltplaats 8 en is zeven dagen per week geopend.

×