Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intimissimi & Calzedonia openen voor het einde van het jaar 10 nieuwe winkels

Intimissimi en Calzedonia breiden uit in Nederland. De Italiaanse modemerken openen voor het einde van dit jaar samen nog ruim tien nieuwe winkels in Nederland. Dit meldt A.s.r. Real Estate, die panden heeft verhuurd aan het merk, in een persbericht.

Nieuwe locaties

De merken behoren beide tot de Calzedonia Groep. Calzedonia (bad- en beenmode) heeft op dit moment twee winkels in Nederland, waarvan één in Amsterdam en één Maastricht. Daar komt er in elk geval eentje bij in Den Haag (de Nieuwe Haagse Passage) en eentje in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

De Italiaanse lingerie-franchiseformule Intimissimi sloot huurovereenkomsten voor panden in Amsterdam (Kalverstraat), Den Haag (de Nieuwe Passage) en Maastricht (De Grote Straat).

De winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage wordt na een verbouwing opgedeeld in twee aparte winkels. Hier komen Intimissimi en Calzedonia naast elkaar te zitten, ieder met een eigen entree. In Maastricht wordt de nieuwe Intimissimi winkel enkele deuren verderop van de Calzedonia vestiging geopend. De tweede vestiging van de Calzedonia Group zal hierbij voor een bredere collectie zorgen.

Plannen voor meer nieuwe winkels

De Calzedonia Group heeft het oog op locaties in Amstelveen en Leidschendam, zo meldt A.s.r. Real Estate in het bericht. “In totaal zullen er nog tien winkels van beide merken geopend worden voor het einde van 2019. Naar verwachting komen daar in 2020 nog meer winkels bij.”

 

 

×