Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intratuin houdt webwinkel gesloten

Operationeel manager Peter Huijsmans van franchiseformule Intratuin, laat op Twinklemagazine.nl weten dat de formule niet van plan is zijn webwinkel op korte termijn te heropenen. Intratuin haalde medio 2012 de stekker uit de online winkel. Reden hiervoor was het optimaliseren van het logistieke proces.

Wanneer het logistieke proces weer helemaal naar wens was, zou het tuincentrum weer met online verkoop beginnen. Zo moest de franchiseformule o.a. nog de keus maken of bestellingen vanaf een centraal distributiecentrum of via de winkels verzonden moesten worden. Angelique Wouters werd toen aangesteld als Manager commerce, maar zij is inmiddels alweer vertrokken bij Intratuin.

De afgelopen periode onderzocht de franchiseformule onder meer de mogelijkheid om in samenwerking met andere partijen de webwinkel te heropenen. Huijsmans laat weten dat de kosten het niet interessant maakten om dit proces door te zetten. Volgens de manager kiest Intratuin er nu voor om online in te zetten op informatievoorziening.