Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Intratuin winnaar NFV Franchise Trofee 2011


Op 25 mei is tijdens een feestelijk diner de winnaar bekend gemaakt van de vakprijs voor franchiseformules. Intratuin is de winnaar van de NFV Franchise Trofee 2011. De prijs werd uitgereikt door Ruud van Dusschoten, Directeur Business Banking ING.

De leden van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) hadden in maart 3 formules genomineerd: Intratuin, Shoeby en Thomashuizen. Zij presenteerden zich op 7 april jl. voor de jury die onder leiding stond van Loek Hermans.

De jury beoordeelde de genomineerden onder andere op hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen, de gerealiseerde groei en de communicatie tussen franchisegever en -nemers.

Jos Burgers, directeur NFV: “Franchise is een aantrekkelijke en gewaardeerde vorm van ondernemen. Elk jaar onderstreept de NFV dit door het uitreiken van de NFV Franchise Trofee.

De jury roemde de winnaar voor de verdiencapaciteit en het vakkundig ondernemerschap gedurende een lange periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.

Een eerste reactie van de winnaar:
Peter Huijsmans, Manager Operations van Intratuin: Wat een eer dat wij we de NFV Franchise Trofee hebben gewonnen. Het winnen is een beloning voor het feit dat wij, franchisenemers en hoofdkantoor, samen veel energie steken in een goede samenwerking. De prijs is een beloning voor iedereen in de organisatie.

dinsdag 31 mei 2011.