Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Invest Online overgenomen door Happy Horizon Groep

Een groep van gespecialiseerde bureaus genaamd ‘Happy Horizon groep’ heeft op 25 oktober 2018 het Apeldoornse full service internetmarketing bureau Invest Online overgenomen. Hiermee heeft Happy Horizon groep 12 bureaus onder zich. De groep heeft 160 medewerkers verspreid over Nederland en Duitsland. In 2019 zal de naam Invest online veranderd worden naar een nieuw of bestaand Happy label.

De overname komt goed overeen met het plan van Happy Horizon om meer gespecialiseerde bureaus onder hun hoede te nemen. “Het wordt steeds moeilijker om goede online specialisten en programmeurs te werven. Met de overname van Invest Online voegen we -naast een mooi klantportfolio- tevens in één klap 40 specialisten aan onze groep toe en halen we aanvullende kennis en kunde in huis. Gezien de groeiprognoses, kunnen we die extra capaciteit goed gebruiken. Onze basis ligt in Eindhoven en met Invest Online beschikken we nu bovendien over een springplank naar Midden- en Noord-Nederland. Dat past weer in onze ambitie om binnen nu en drie jaar tot de top 5 van onafhankelijke Nederlandse bureaugroepen te behoren”, aldus CEO Walter van de Wege.

Goede aanwinst

Tot 25 oktober 2018 was Invest Online in handen van SINA Investments. “De huidige markt vraagt om grotere, geïntegreerde teams met meer specialismen en meer specialisten. We hebben zoveel mogelijk kennis, ervaring, capaciteit en creativiteit in huis nodig om aan de bovenkant van de markt te blijven presteren. Dankzij onze aansluiting bij Happy Horizon zijn wij in staat onze huidige en toekomstige klanten nóg beter van dienst te zijn met het helpen realiseren van hun doelstellingen”, aldus Marco Zweekhorst managing director Invest Online.

Met de overname van Invest Online heeft Happy Horizon groep een groot assortiment aan online en offline specialismen binnengehaald. “We zijn een bijzonder resultaat gedreven groep en dan is het fijn dat je alle relevante specialismen zèlf in huis hebt. Voor zowel onze huidige klanten als de klanten van Invest Online kunnen we van scratch af aan sturen op optimale resultaten”, aldus Van de Wege.

×