Investeren in het profitcenter

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Bart Creemers – Strategic Operations Director Finance Your Franchise

Een goed functionerend bedrijf kan niet zonder technologische vernieuwing. En dan bedoel ik niet de interne bedrijfsvoering, maar daar waar de core business het meest tot uiting komt; de dienstverlening naar de klant. Moderne middelen moeten tijdig worden ingezet om omzetverlies te voorkomen. Bezuinigen op het IT-budget is dan ook geen optie meer.

Binnen diverse marktsegmenten is de ontwikkeling om te investeren in het profit center goed zichtbaar. Veel retailers bouwen hun winkels om naar experience centers. Dankzij de inzet van de nieuwste technieken en apparatuur maken zij van kopen een belevenis en doen daardoor goede zaken. Er zijn meer van dit soort voorbeelden.

Aan moderne middelen hangt vaak wel een prijskaartje. Innovatieve financieringsvormen, zoals operating lease, creëren een betere balans tussen kosten en baten. Lease maakt het mogelijk om vanaf dag één de gedane investering terug te verdienen en de levensduur van de apparatuur aan te passen op de innovatiebehoefte van uw organisatie.

dinsdag 19 maart 2013.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise