Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

InXpress Nederland verdubbelt in 2016 omzet

09 februari 2017
Franchiseformule InXpress Nederland heeft in 2016 grote stappen gezet om de grootste reseller van vervoersdiensten in Nederland te worden. Vorig jaar werd een omzet gehaald van meer dan 2,1 miljoen euro. Dit laat Frank Fontein, franchisegever van InXpress Nederland, aan De Nationale Franchise Gids weten.

“De groei werd door 13 franchisenemers gerealiseerd. De omzetstijging werd met name gerealiseerd door meer focus te leggen op internationale business-to-business zendingen in het MKB. B-to-C is voor InXpress niet de corebusiness.” In 2015 had de franchiseformule 11 franchisenemers die gezamenlijk een omzet realiseerden van 1,2 miljoen euro.

Voor 2017 zijn de verwachtingen dat de franchiseformule nieuwe shipping software lanceert en een nieuwe trainings- en coachingsprogramma voor bestaande en nieuwe franchisenemers in kan zetten. Met deze vernieuwingen en het aantrekken van nieuwe franchisenemers, hoopt InXpress dit jaar een omzet te halen van 3 miljoen euro.

“InXpress levert haar klanten een totaalpakket aan vervoersoplossingen en is wereldwijd businesspartner van DHL, UPS, TNT, FedEx en andere vervoerders. Om deze groei voor 2017 te continueren, zoeken wij ambitieuze salesmensen voor een aantal interessante regio’s, zoals Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Tilburg, West-Brabant en Zuid-Limburg”, aldus Fontein.

Met een compleet portfolio, uitgebreide traingingen en coaching door collega’s, kunnen de ondernemers van InXpress een aantrekkelijk inkomen genereren. Wilt u meer weten over de formule, klik dan hier. Wilt u direct geheel vrijblijvend informatie aanvragen? Klik dan hier.