Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

InXpress Nederland wil doorgroeien

InXpress Nederland, onderdeel van de wereldwijde InXpress organisatie, heeft haar eerste volledige kalenderjaar erop zitten. Inmiddels zijn in Nederland acht franchisenemers actief in hun eigen regio. In 2015 hoopt de formule daar nog eens zeven franchisenemers aan toe te kunnen voegen.

Aan het woord is Frank Fontein, managing director van InXpress Nederland. “Wij zijn een wereldwijde businesspartner van verschillende grote spelers op de markt van Express en Logistiek. In Nederland richt de formule zich, met het aanbieden van Express vervoersdiensten, op de onderkant van de MKB markt. Advies, sales en support zijn de belangrijkste werkzaamheden van de franchisenemers in Nederland. Bij hun werkzaamheden worden ze volledig ondersteund vanuit het hoofdkantoor, gevestigd in Eindhoven”.

Vanuit het moederbedrijf, gevestigd in Manchester (UK), groeit de formule door. Niet alleen in Nederland maar ook in de 13 andere landen waar de formule actief is. InXpress UK is inmiddel de grootste reseller in de markt. In Nederland zijn, zoals eerder genoemd, acht regio’s bezet terwijl er ruimte is voor 25 regio’s. Het is de bedoeling om in 2015 het aantal bezette regio’s te verhogen tot 15.

Frank Fontein van InXpress Nederland hierover: “We hebben nu ruim een jaar ervaring en het systeem staat als een huis. Hoog tijd om door te groeien dus. Om te beginnen gaan we daarvoor een Discovery Day organiseren in het begin van 2015. Op die dag komen de oprichters van het bedrijf naar Nederland om iedereen die belangstelling heeft optimaal te informeren over de kansen bij InXpress”.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij InXpress Nederland? Of bij de Discovery Day aanwezig zijn? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.