InXpress organiseert ‘Discovery Days’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule InXpress organiseert op zaterdag 10 en zondag 11 december twee ‘Discovery Days’ in Eindhoven. Tijdens deze twee dagen wordt er informatie verstrekt over de verschillende mogelijkheden om als International Shipping Consultant bij InXpress aan de slag te gaan.

De formule verkoopt al sinds 1999 de diensten van vervoerders als DHL, UPS, TNT, FedEx en anderen. En is inmiddels uitgegroeid tot een internationale formule. Het bedrijf beschikt over alle nodige branche-informatie wat betreft het verzenden van documenten, pakketten en vracht.

Alle schakels binnen het bedrijf dragen bij aan het succes van InXpress. Het bedrijf is nu sinds 2013 actief in Nederland en bestaat op dit moment uit 12 regio’s. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, van waaruit ondernemers de volledige support krijgen zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun verkooptaken.

Aanmelden kan tot 30 november a.s. door een mail te sturen naar infonl@InXpress.com. U ontvangt dan alle verdere informatie over de Discovery Days.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.