Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

iQ Coaches zoekt zorgondernemers

iQ Coaches is een landelijke (zorg)organisatie waarbij iQ staat voor betrokkenheid en kwaliteit. Als iQ Coach begeleid je mensen bij wie op meerdere levensgebieden problemen ontstaan. ‘iQ Coaches staat voor Inspired Quality’ vertelt Herman de Neef, directeur van iQ Coaches. ‘Zingeving is het uitgangspunt van alles wat de iQ Coach doet. Als wij in iemands leven komen is er vaak sprake van problemen op veel verschillende levensgebieden. Het kernprobleem is echter vaak dat mensen met autisme geen idee hebben wat ze met hun leven aan moeten. Ze hebben een toekomstperspectief nodig om hun leven aan op te hangen. De beginvraag is dan ook niet: ‘Welke problemen gaan we oplossen?’ maar: ‘Wat zou jij met je leven willen?’

iQ Coaches biedt begeleiding aan mensen die zich willen ontwikkelen, maar vooral eerst behoefte hebben aan overzicht en rust. Vaak ten gevolge van autisme, ADHD of aanverwante problematiek. De coach kijkt en analyseert wat moet gebeuren om voor iemand een veilige leef- en ontwikkelingsomgeving te creëren.

Als iQ Coach, start u uw eigen iQ Coaches praktijk en maakt u ook onderdeel uit van een samenwerkingsverband van meer dan 80 coaches. Als u geïnteresseerd bent, ontmoeten wij elkaar voor interventie, cliëntenoverleg en kennisdagen. Ook wordt u ondersteund in het ondernemerschap en in uw ontwikkeling als coach.

Ontvang gratis meer informatie over iQ Coaches

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

iQ Coaches

×