Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

iQ Makelaars groeit verder! 

De formule, met unieke aanpak gericht op de verkoop en aankoop van woningen, slaat aan. Zo is iQ Makelaars in slechts 2 jaar tijd gegroeid naar 15 franchise rayons verspreid door Nederland. Er lopen daarnaast meerdere gesprekken met potentiële franchisenemers. 

“iQ Makelaars onderscheidt zichzelf door de servicegerichte manier waarop koper en verkoper in contact worden gebracht, aldus franchisegever Norbert Wegter. “Wij werken ook op zaterdag en na vijven, wij gaan verder in marketing dan andere makelaars. Hierbij kun je denken aan extra doorplaatsingen van woningen op eigen websites en de verkoop van woningen aan expats. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen, andere kantoren veranderen maar weinig.”

De ambitie van iQ Makelaars is om te groeien naar een landelijke dekking met ca. 95 rayons, van Groningen tot Maastricht. De franchisegevers zijn ook zelf franchisenemer en weten dat een franchisegever pas succesvol kan zijn als de franchisenemers dit eerst zijn. Wegter: “Om dit te bewerkstelligen wordt in deze fase elke euro die er binnenkomt weer geïnvesteerd in de formule. Door de samenwerking in franchise bouwen we samen verder aan ons landelijke merk. Als franchisenemer pluk je zelf de vruchten van de lokale groei en bouw je aan jouw eigen bedrijf.”

Elke franchisenemer heeft een exclusief rayon wat er voor zorgt dat er tussen de franchisenemers onderling 100% open samengewerkt wordt en actuele kennis gedeeld wordt. Ook merken we nu al dat klanten vanuit andere rayons bij iQ Makelaars terecht komen. Met elke franchisenemer erbij versterken we de samenwerking verder en halen we meer rendement uit de bestede marketingbudgetten. Soft franchise is perfect voor zelfstandig ondernemers die graag een vliegende start willen maken, zonder bezig te moeten zijn met randzaken. Zo werk je samen, maar kan je succesvol ondernemen op je eigen manier. Voor de juiste personen met een goede drive én algemene ontwikkeling is er ook de mogelijkheid om zonder makelaardij opleiding te starten en deze parallel te volgen. Door de intensieve coaching via het hoofdkantoor en het samenwerking in het partnermodel kom je vanaf dag één toch goed beslagen ten ijs. Met alle ondersteuning en marketing kun je concurreren met de gevestigde orde in jouw rayon. 

[box] Wil jij iQ Makelaar worden en delen in het succes? Klik dan hier. [/box]
×