Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Nieuwegein haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum Cityplaza en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart van Nieuwegein.

Italiaanse apertivo

Met de Kees van der Westen espressomachine, gezellige zitjes en sfeerbeelden van typisch Italiaanse landschappen aan de muur, is het net of bezoekers zich binnen in Milaan wanen. De koffiezaak biedt een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen, en is geschikt als uitvalbasis om te genieten van een lunch met collega’s of vrienden onder het genot een Italiaanse aperitivo.

Woonkamergevoel

De espressobar beschikt over voldoende werkplekken en gratis WiFi, waardoor bezoekers onder het genot van een kopje koffie zijn e-mail kan checken of een zakelijke lunch kunnen houden. Door de diverse zitjes wordt er een woonkamergevoel gecreëerd, waar bezoekers kunnen bij kletsen en een kopje koffie, espresso, cappuccino of een van de specials kunnen bestellen. Kortom, bij Doppio kunnen mensen binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Derde vestiging

Onderneemster Leonie van Putten, eveneens eigenaresse van Doppio The Wall en Leidsche Rijn Centrum, opent in Nieuwegein haar derde Doppio vestiging. Leonie en haar team hebben elke dag als doel mensen blij te maken en met een goed gevoel huiswaarts te laten gaan.  Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, door een leuke plek te creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van wat zij te bieden hebben.

Doppio Nieuwegein is vanaf heden 7 dagen per week geopend. Mensen kunnen dus nu al kennis maken met Doppio’s koffie, thee, ontbijt, lunch en lekkers.

×