Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Italiaans Poke House neemt belang in Poké Perfect

Het Italiaanse Poke House heeft een belang in de Nederlandse franchiseformule Poké Perfect genomen. Hiermee kan de franchiseformule in de toekomst 25 nieuwe vestigingen in de Benelux openen. De Poké Perfect blijft onder haar eigen naam actief.

Poké Perfect werd in 2016 opgericht door broer en zus Gerrit Jan (36) en Quinta Witzel (29). Sinds de opening van de eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht is de franchiseformule gegroeid naar 12 locaties. De healthy food formule, gespecialiseerd in poké bowls, voorziet de consument van een beter alternatief voor de gebruikelijke fastfood opties. Dit doen zij door snelle, gezonde en voedzame maaltijden aan te bieden. Poké Perfect heeft in alle vestigingen zitgelegenheid en biedt de mogelijkheid tot afhalen en thuisbezorgen. De franchiseformule hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen en samenwerken met lokale leveranciers die dagelijks verse ingrediënten op de vestigingen leveren.

Poke House

De Italiaanse franchiseformule Poke House, opgericht door Matteo Pichi en Vittoria Zanetti, opende tot nu toe 50 locaties in Italië, Portugal, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het doel van Poke House is om in 2024 te groeien naar 200 vestigingen. “We zien in de aanpak en het model van Poké Perfect veel synergie met ons concept: verse en hoogwaardige maaltijden geserveerd in winkels met een design en lay-out die de filosofie van het merk weerspiegelen. Ook herkennen we ons in de innovatieve en gepassioneerde geest die typerend is voor een start-up met veel ambitie”, aldus Pichi.

Expansie Poké Perfect

“We zijn verheugd deze partnerschap met Poke House aan te gaan en onze krachten te bundelen. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om technologie, kennis, data en inzichten te delen”, aldus Quinta en Gerrit Jan. “Bovendien stelt de investering van Poke House ons in staat om onze uitbreidingsplannen, de opening van 25 nieuwe Poké Perfect locaties in de Benelux in de komende 3 jaar, te versnellen.”

Poké Perfect is op dit moment te vinden in Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Bosch, Dordrecht, Leiden en Nijmegen. Binnenkort komen daar drie steden bij. De franchiseformule timmert hard aan de weg. Ook jouw eigen Poké Perfect openen? Vul onderstaand formulier in en wie weet open jij binnenkort je eigen Poké Perfect!

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Poké Perfect![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×