Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Wijnboeren en franchisenemers komen samen op het CAVAVIN congres

25 oktober 2023

Hier ontmoeten we elkaar, praten we over de prachtige producten, bespreken we nieuwe ideeën, raken we in de ban van de laatste trends en, natuurlijk, proeven we samen de nieuwste en mooiste wijnen aan onze 138 proefstands. Het jaarlijkse CAVAVIN congres brengt onze wijnboeren en franchisenemers uit binnen- en buitenland samen voor twee intensieve dagen in Frankrijk.

Dit jaar stonden maar liefst 700 producten in de schijnwerpers, waarvan 100 gloednieuw waren. Gedurende deze twee dagen bespreken we onze strategieën en vieren we onze successen. Dit jaar was extra bijzonder, want als CAVAVIN familie mochten we de prijs voor beste Franse winkelketen én Beste Klantenrelaties in ontvangst nemen. Een prachtige erkenning voor al onze partners, die we uitbundig vierden tijdens het CAVAVIN galadiner. Om de bijzondere dagen af te sluiten, brachten we een bezoek aan twee van onze wijngaarden: het landgoed Mabillot met schitterende wijnen en sterke dranken in Reuilly, en het landgoed Champs aux Lièvres in Quincy.

Deze twee dagen gaven ons veel energie en motivatie om de komende winterperiode met volle kracht tegemoet te gaan.

We kijken er al naar uit om volgend jaar weer samen te komen in het prachtige Palais des Papes in Avignon. De CAVAVIN familie bruist van energie en enthousiasme voor wat de toekomst ons brengt.

CAVAVIN Franchise

CAVAVIN is een indrukwekkend succesverhaal. Als marktleider in Frankrijk voor franchisewinkels voor wijn, Champagne en gedistilleerde dranken, heeft het merk zijn oorsprong in het dorpje La Baule in de Pays de Loire, waar oprichter Michel Bourel in 1985 samenwerkte met lokale wijnhandelaren. Tegenwoordig wordt het bedrijf CAVAVIN geleid door zijn schoonzoon Olivier Mermuys, die zich inzet voor de verdere modernisering en ontwikkeling van het familiebedrijf en internationale groei.

Het bedrijf CAVAVIN franchise zoekt gepassioneerde mensen die zich thuis voelen in de wereld van wijn en lekker eten. We zijn op zoek naar mensen die klantgericht, sociaal en ondernemend zijn.

Wanneer je toetreedt tot de CAVAVIN-familie, word je ondernemer binnen een hechte gemeenschap van wijnwinkels en wijngaarden. Je kunt profiteren van een omgeving waarin kennisuitwisseling, authenticiteit en kwaliteit centraal staan en waar je je eigen kennis kunt vergroten en delen met je klanten. Met ons brede en gevarieerde assortiment heb je de kracht om je klanten altijd de beste opties te bieden.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie over CAVAVIN.

Ontvang gratis meer informatie over CAVAVIN

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

CAVAVIN

×