Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jack Speets van start bij Stomerij Collectief Amsterdam Noord

Jack Speets links en rechts Marco van Barneveld.

Jack Speets is een jonge, ambitieuze ondernemer die onlangs is toegetreden tot de Stomerij Collectief familie. Ondanks zijn relatieve onervarenheid in het ondernemerschap, brengt Jack een frisse blik en een sterke drive mee naar zijn nieuwe onderneming. We spraken met Jack over zijn beslissing om een franchise te starten, zijn visie voor de toekomst en wat hem het meest aanspreekt aan de Stomerij Collectief  formule.

Stomerij Collectief: de alles-in-één formule

“Op school kon ik altijd moeilijk leren en vond ik het lastig dat er tegen me gezegd werd wat ik moest doen,” begint Jack. “Ik wou later zelf bepalen wat ik zou doen en hoe. Als ik voor mezelf werk ben ik een stuk gemotiveerder dan als ik voor iemand anders werk.”

Samen met een vriend onderzocht Jack de mogelijkheden om voor zichzelf te beginnen, totdat hij in contact kwam met Stomerij Collectief. “Stomerij Collectief is een alles-in-één formule. De klant hoeft zich nergens druk over te maken, alles wordt geregeld: van het ophalen, wassen en weer netjes terug brengen naar de locatie van de klant”. Jack ontvangt veel positieve energie van blije klanten. “Om deze reden was ik snel verkocht. Dit is een unieke kans voor mij, die ik niet zomaar kon laten schieten!”.

Begeleiding vanuit het hoofdkantoor

Natuurlijk gaat het laten groeien van een eigen onderneming niet vanzelf, vooral omdat Jack nog maar net van start is in de ondernemerswereld. Hoe Jack hier in staat? “Mijn insteek is om zowel de mooie als de minder mooie momenten te omarmen. Vooral jezelf niet gek maken. Ik probeer alles als een leermoment te zien!” vertelt Jack overtuigend. “De eerste uitdaging waarmee ik nu in aanmerking kom is het opbouwen van een geheel nieuw klantbestand. Gelukkig denkt het hoofdkantoor van Stomerij Collectief actief mee over de marketing en bieden zij ook uitgebreide salestrainingen aan, zodat je leert hoe je te werk moet gaan.”

“De begeleiding vanuit het hoofdkantoor van Stomerij Collectief ervaar ik als enorm prettig. Vooral aan het begin ben je nog erg zoekende omdat alles nieuw is. Het is dan erg fijn dat je begeleid wordt,” vertelt Jack. “Al helemaal omdat Marco van Barneveld, franchisegever Stomerij Collectief, al succesvol is en weet hoe je bepaalde zaken het beste aan kan pakken.”

Jack staat aan het begin van een spannende reis als franchisenemer van Stomerij Collectief. Met zijn passie, drive en de ondersteuning van de Stomerij Collectief familie, is Jack klaar om zijn stempel te drukken op de ondernemerswereld. “We kijken uit naar het volgen van zijn successen en leren van de inzichten die hij onderweg opdoet,” aldus Marco.

DOE MEE MET ONZE EXPANSIE

Wij helpen u bij het identificeren van de kansen in uw regio. Ons doel is om samen met u een onderneming op te bouwen die niet alleen vandaag succesvol is, maar ook meegroeit met de veranderende vraag en mogelijkheden van morgen.

Benieuwd naar de franchise kansen van Stomerij Collectief? Vraag nu informatie aan via onderstaand formulier!

Ontvang gratis meer informatie over Stomerij Collectief

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Stomerij Collectief

×