Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin komt met oplossing voor overschot aan chocoladepaashazen

30 maart 2020

Dankzij de coronacrisis is er veel opschudding in de Retailbranche. Het aantal klanten wat door de winkelstraten loopt neemt steeds meer af en winkels doen er alles aan om te overleven in deze onzekere tijden. Jamin heeft nu een oplossing bedacht voor alle paashazen die hierdoor overblijven.

Jamin is ondanks de coronacrisis nog open en heeft hierdoor ook veel last van de leegtes in winkelstraten. In deze onzekere tijden moeten veel ondernemers creatief te werk gaan, zo zijn een groot deel van de Jamin winkels begonnen met hun producten ook thuis te bezorgen. Ondanks creatieve oplossingen zoals deze is Jamin bang om met een grote voorraad paashazen en ander paaschocola te blijven zitten.

De oplossing

Jamin denkt de oplossing gevonden te hebben met de sinterhaas. Het bedrijf laat alle chocoladepaashazen die overblijven overschilderen tot ‘’chocoladesinterhazen’’. Alle overgeschilderde hazen zullen in november weer te vinden zijn in de vestigingen van Jamin.

Een woordvoerder van Jamin zegt hierover het volgende: ‘’Zeker in deze tijden van onzekerheid moet je creatief zijn. Jamin is fel tegen voedselverspilling van artikelen die nog een ruime THT hebben. Zo zullen wij door een speciale eetbare kleurcoating, de hazen laten overschilderen tot heuse Sinterhazen. Pasen is natuurlijk net als Sinterklaas een traditioneel samenzijn, dus waarom zouden we deze heerlijke hazen geen tweede leven gunnen?’’

[box]Wil je meer weten over Jamin? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×