Jamin opent 6 vestigingen in anderhalve maand

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Jamin Eindhoven Woensel

Na de opening van franchiseformule Jamin in Leidschendam, opent de snoepformule in snel tempo nieuwe vestigingen. In anderhalve maand tijd zijn er 5 nieuwe vestigingen geopend en is 1 vestiging heropend. De nieuwe winkels zijn te vinden in Apeldoorn-centrum, Hellevoetsluis, Tiel, Purmerend en Eindhoven Woensel. De vestiging in Etten Leur is in een nieuw jasje gestoken.

“De vestigingen zijn volgens het nieuwste concept ingericht en zijn modern, kleurrijk en trendy. Doordat niet elke winkel qua vorm en pui breeedte hetzelfde is, heeft Jamin veel aandacht besteedt aan routing en inrichting. Belangrijk is dat de vestigingen van buitenaf goed opvallen en dat een klant de Jaminwinkel niet ongezien voorbij loopt,” aldus Moreno Soe-Ag-Nie, projectmanager bij Jamin.

De focus van Jamin is dan ook om de schepsnoepwand meteen aan het begin van de winkel te plaatsen en de met snoep gevulde silo’s tot aan het plafond te laten lopen. “Ook is de lollyboom een vast onderdeel geworden. Dit zijn reuze lollies die op het kindermeubel geplaatst worden om zo meer exposure te krijgen. Achter de kassa wordt indien mogelijk ook een LEDdoek geplaatst om de winkel extra sfeer te geven.” Jamin blijft ook continu vernieuwen op productniveau. “We willen graag de grootste zoetwarenspecialist blijven in Nederland,” aldus Soe-Ag-Nie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.