Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin opent eerste Duitse vestiging in Keulen

Sinds 1883 is Jamin een populaire franchiseformule in de Nederlandse winkelstraten. Begin april is de bekende snoepketen uitgebreid naar Duitsland. De formule heeft een vestiging geopend in Keulen.

Hohe Straße

De eerste Duitse winkel van Jamin is gevestigd aan de Hohe Straße. Dit is de grootste winkelstraat van Keulen. De nieuw geopende Jamin kent Snoepsilo’s vanuit het plafond, internationaal snoep en keuze uit een breed assortiment macarons en paaseitjes. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om zelf samengestelde ijsjes vers te laten bereiden.

Ledverlichting wordt gecombineerd met stijlvolle visuals om kleur aan de straat toe te voegen. Daarmee past de kleurrijke Jamin goed in de winkelstraat. De medewerkers van de vestiging in Keulen kijken ernaar uit het Duitse publiek te verrassen met het uitgebreide Jamin assortiment.

Internationale groeimogelijkheden

Momenteel kent Jamin meer dan 95 vestgingen in Nederland. Vanwege het binnenlandse succes vond Jamin het tijd om ook naar de internationale groeimogelijkheden te kijken. De opening van de vestiging in Keulen is de eerste stap naar internationale expansie.

Jamin franchise

Lekker, kwaliteit, trendy en verwennen daar staat Jamin voor. Jamin franchise is al 137 jaar de zoetwaren specialist van Nederland. Beleving en een bijzonder assortiment dat nergens anders te vinden is, daar draait het om in de Jamin franchise winkels. De consument, en met name de jongeren, weten Jamin te vinden. Internationale producten uit Amerika, Japan of andere landen en spectaculaire nieuwe concepten dragen hieraan bij. Uiteraard is ook het bekende Jamin assortiment, zoals het schepsnoep met wel 300 verschillende smaken, in elke Jamin vertegenwoordigd.

Ontvang gratis meer informatie over Jamin

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Jamin

×