Jamin opent vestiging op Schiphol

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Jamin opent een nieuwe vestiging op Schiphol. Vakantiegangers en bezoekers van Schiphol kunnen de Jamin vinden vlakbij P1. De vestiging van de snoepformule deelt de ruimte met MultiVlaai. General Manager van Jamin, Maarten Steinkamp, is enthousiast over de locatie. “Het is een geweldige locatie met heel veel traffic. Perfect voor impulsaankopen. Wat lekkers voor op vakantie, bij terugkomst of als je weet dat je toch nog even moet wachten als zogeheten afhaler.”

Het openen van een vestiging op Schiphol is een onderdeel van de nieuwe koers die Jamin is ingeslagen. Jamin noteerde de eerste helft van het jaar een omzetplus van ruim 5%. Verder is de franchiseformule ook bezig met het restylen van de bestaande winkels en het openen van nieuwe verkooppunten. Jamin heeft een aantal moeilijke jaren achter de rug maar is met de nieuwe ontwikkelingen weer op de goede weg.

Steinkamp licht toe: “Het succes ligt aan een combinatie van variatie van productinnovatie, communicatie en upgrading van de aankoopplaats: Het opfrissen, verplaatsen of aanpassen qua omvang van onze winkels al naar gelang de locatie, geeft een enorme impuls.”

Voor meer informatie over deze formule klik hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website