Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin organiseert Franchise open dag

07 februari 2020

De grootste zoetwarenketen van Nederland groeit snel. Al meer dan 135 jaar maken we straten en winkelcentra een stuk vrolijker. Generaties lang bekend als de grootste verwenwinkel door een mix van de juiste producten en snack- chocolade- en  ijsconcepten in combinatie met een legio aan gedreven ondernemers. Om verdere groei te realiseren zijn we op zoek naar ondernemers die graag een eigen Jamin store willen beginnen. Om samen dagelijks duizenden klanten te verblijden en te bouwen aan het ijzersterke Jamin merk.

Om erachter te komen of de Jamin formule bij u past, nodigen we u graag uit voor de OPEN FRANCHISE DAG 2020. Laat u inspireren door en informeren over hetgeen waar Jamin anno 2020 voor staat. Tevens is er de gelegenheid te spreken met andere Jamin franchisenemers uit het land en medewerkers van het hoofdkantoor. U leert binnen no-time meer over het bedrijf Jamin en de rol als franchise organisatie. Bovendien ontvangt u een goed gevulde goodybag mee naar huis.

Aanmelden voor de Jamin OPEN FRANCHISE DAG 2020 is gratis en eenvoudig. Stuur een mail naar marketing@jamin.nl en geef aan of u in de middag(16:00uur) of avond (19:00uur) wenst te komen en met hoeveel personen. U ontvangt dan van ons een persoonlijke uitnodiging. We zien u graag op maandag 16 maart.

Datum: 16 maart 2020  – middagsessie 16:00uur, avondsessie 19:00uur
Locatie: Hoofdkantoor Jamin, De Boedingen 37, 4906BA Oosterhout

Geheel vrijblijvend, gratis + goodybag.

×