Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin is terug in Utrecht Hoog Catharijne

20 december 2018
Vanwege de renovatie van Hoog Catharijne moest Jamin in maart 2017 na 35 jaar de deuren sluiten.  Dat de vermaarde zoetwarenketen weer een plekje in het nieuw ingerichte Hoog Catharijne moest krijgen, stond voor zowel de verhuurder als Jamin Winkelbedrijf en de  franchisenemer als een paal boven water.

Daarom werd begin dit jaar al aan de slag gegaan om een geschikte nieuwe locatie te vinden. De winkel is kleiner dan voorheen, maar met de vernieuwde uitstraling waar Jamin voor staat: kleurrijk, beleving, vernieuwend, trendy en lekker. De Jamin winkel is gevestigd op de onlangs geopende nieuwe Passage (Hoog Catharijnepassage 2) naast de Primark, die in maart 2019 open zal gaan.

Naast Jamin in Hoog Catharijne is eerder deze maand ook een in het oog springende Jaminwinkel in de Amsterdamse Warmoesstraat opengegaan. Tevens wordt deze maand ook nog de 2e Jamin winkel op Schiphol geopend. Kortom, Jamin blijft in beweging, groeien en innoveren. Jamin is nog op zoek naar gedreven enthousiaste en creatieve ondernemers. Ben je geïnteresseerd, vraag dan informatie aan via de pagina van Jamin, en kom geheel vrijblijvend in contact met de formule.

×