Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin wijst nieuwe directie aan

Jamin

Maarten Steinkamp eindigt zijn werkzaamheden als algemeen directeur bij Jamin en wordt opgevolgd door Thijs Hermans. Toon van Dijk wordt de nieuwe commercieel directeur van de franchiseformule. Steinkamp zal een andere rol krijgen binnen het bedrijf. De nieuwe commercieel directeur Van Dijk was voorheen werkzaam bij Superunie. Jeroen Bonten vult het managementteam aan met de functie als CFO. De drie heren vormen op deze wijze het directieteam van de snoepketen.

Noodzaak directiewissel 

De sterke ontwikkelingen van Jamin is de directe aanleiding geweest om voor een directiewissel te kiezen. Jamin geeft aan dat het bedrijf anders groeit en dat het daarom ook een koerswijziging nodig heeft. Een groei managen kan in sommige gevallen nog wel complexer zijn dan het managen van een krimp of stagnatie. Jamin geeft aan dat de organisatie met de nieuwe collega’s, Van Dijk en Hermans, de benodigde kwaliteiten in huis heeft gehaald om verdere ontwikkelingen te kunnen realiseren op het gebied van professionalisering.

De Duitse markt

De nieuwe leden van de directie focussen zich op de uitdagingen voor Jamin binnen de Nederlandse markt. Steinkamp zal zich focussen op het ontginnen van de Duitse markt. Jamin opende eind maart dit jaar de eerste winkel in Keulen. Steinkamp onthulde dat er in de nabije toekomst nog enkele winkels zullen worden geopend in Duitsland.

Ontvang gratis meer informatie over Jamin

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Jamin

×