Jan Smit opent Pearle Barendrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

fotobron: www.pearle.nl

Zaterdag 22 oktober a.s. opent Jan Smit een nieuwe vestiging van franchiseformule Pearle Opticiens in Barendrecht. Deze opening zal om 15.30 plaats vinden, waarna klanten de mogelijkheid hebben om met de zanger op de foto te gaan.

De Volendamse zanger is afgelopen jaar het gezicht van de brillenwinkel geworden. Ter gelegenheid van de opening heeft Pearle een reclamebord gemaakt waar de klant met de zanger in kan om op de foto te gaan. De klanten kunnen dan in de setting van een echte reclame op de foto met de zanger.

De Pearlwinkel is geheel vernieuwd en zal de nieuwste collectie gaan verkopen. Na 12 jaar vond franchiseneemster Nicole van den Berg-Donkervoort dit wel nodig. “Natuurlijk bieden wij nog steeds onze vertrouwde service en kwaliteit”, aldus van den Berg-Donkervoort. “De passie van ons team is om klanten te adviseren. Het meest blij zijn wij wanneer klanten tevreden zijn. Niet alleen met hun aankoop, maar ook met de service”, zegt ze op de site van HetZuidenBarendrecht.

Verder is van den Berg-Donkervoort erg tevreden over Pearle. “Pearle staat voor kwaliteit, service en deskundigheid en dat zie je terug in de winkel”, zegt ze. “Wij zijn erg trots op onze vernieuwde winkel aan Middenbaan 53A en kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen aanstaande zaterdag. En dat Jan Smit onze winkel komt openen is natuurlijk helemaal geweldig en een mooie kans voor zijn fans om met hem op de foto te gaan.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website