Jan Willem Siebrand is het nieuwe hoofd formulemanagement van Emté

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Emté heeft Jan Willem Siebrand aangesteld als het nieuwe hoofd formulemanagement. Siebrand zal de opvolger zijn van Onno de Groot, hij verliet eind vorig jaar zijn functie bij de formule.

In het verleden bekleedde Siebrand functies als category manager, supplier marketing manager en formule manager. Bij Ahold heeft hij tussen 1996 en 2013 gewerkt, onder andere als formulemanager van de AH XL vestigingen. Bij Emté zal hij ongeveer dezelfde werkzaamheden uitvoeren.

Onno de Groot, die 2 jaar bij de formule heeft gewerkt, heeft na 2 jaar besloten om verder te gaan. “In eerste instantie zou ik dit een jaar doen, maar in de tussentijd werd mijn contract met een jaar verlengd. Nu is het tijd om Emté te verlaten en me te oriënteren op een nieuwe uitdaging”, liet De Groot aan Distrifood weten.

Het idee van de nieuwe Emté 3.0 formule kwam eerder al van De Groot, hiermee wil de formule zorgen dat de omzet weer zal stijgen. Hij liet weten dat de 3.0 formule vooral tijdens de Kerst erg in de smaak viel. Tijdens de kerstdagen hebben de omgebouwde supermarkten de beste kerstomzet ooit gedraaid.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.