Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jase&Joy opent nieuwe winkel op basis van formulehuisstijl

Op vrijdag 15 november a.s. opent de nieuwste winkel van Jase&Joy, in het winkelcentrum ‘Stadshart’ in Amstelveen. Het is de eerste Jase&Joy speelgoedwinkel die volledig ingericht is op basis van de formulehuisstijl. 

Een nieuwe formule

Begin juni startte zeven voormalig Intertoys ondernemers, samen met franchiseorganisatie Euretco, een nieuwe speelgoedformule. Er stond toen nog helemaal niets. In een paar maanden tijd is er gebouwd aan een nieuwe én onderscheidende formule.

Jase&Joy Amstelveen

“Het zat al in de planning dat de winkel in Amstelveen zou verhuizen, dus voor ons stond vanaf het begin vast dat dit de eerste winkel zou worden die compleet volgens de nieuwe huisstijl zou worden ingericht”, vertelt Miriam de Bruin, Business Unit Manager van Jase&Joy. “In deze winkel gaan we een aantal nieuwe dingen testen. Door de korte periode sinds de start kunnen we namelijk nog niet al onze wensen in één keer realiseren, we noemen het dan ook een testwinkel. Na de opening zullen we het concept in Amstelveen blijven ontwikkelen. Voor de klant alleen maar leuk, want daardoor blijven er de komende maanden steeds nieuwe dingen te zien en te beleven.“

Hans de Groot, ondernemer van de Jase&Joy winkel in Amstelveen, is er blij mee. “Binnen de speelgoedbranche staan formules al zo lang stil. De consument van nu moet je echt meer bieden dan alleen schappen met producten. Het geeft enorm veel energie om samen met andere ondernemers en Euretco te bouwen aan een nieuw concept. We barsten van de ideeën, maar kunnen niet alles in één keer uitrollen. Voorlopig zijn we nog lang niet klaar. Gelukkig maar, want niets is leuker dan blijven vernieuwen.”

Ombouw

Ook de andere winkels gaan de komende weken stukje bij beetje om naar de nieuwe huisstijl. Tijdens de ombouw blijven alle winkels gewoon open.

Locaties

Jase&Joy is gevestigd in: Amersfoort-Noord, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven (Stratum), Gemert, Purmerend en Veldhoven.

×