Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jeroen Heling nieuwe ondernemer regio Dalfsen

Het officiële tekenmoment was dan uiteindelijk daar; Jeroen Heling wordt de nieuwe ondernemer van Fortune Coffee regio Dalfsen (voorheen Zwolle).

Lot uit de loterij

Vanaf heden draagt ondernemer Alex Bijker het stokje officieel over aan Jeroen Heling.  Terwijl Alex kan gaan genieten van een welverdiend pensioen, staat Jeroen aan het begin van zijn carrière als ondernemer. Een ‘lot uit de loterij’ noemt Jeroen het zelf.  “Ik werk in september vier jaar bij Fortune Coffee in deze regio en heb altijd al de ambitie gehad om ondernemer te worden.” Hij heeft erg veel zin in het ondernemerschap. “Het is toch wel een grote stap die je zet, ik vind het spannend en heb er heel veel zin in! Dit is echt iets wat ik mezelf de rest van mijn leven wel zie doen.” Over zijn keuze voor Fortune Coffee is hij heel duidelijk; “Ik vind het concept geweldig en ook onze service en de kwaliteit zijn super. Koffie is daarnaast ook iets van iedereen, bijna iedereen staat ermee op!”

Regio Zwolle wordt regio Dalfsen

Jeroen blijft in het pand in Nieuwleusen zitten. De regionaam verandert wel, deze heet vanaf 1 juli regio Dalfsen. De focus komt voor Jeroen vooral op Dalfsen en omgeving te liggen. Daar ziet hij overigens nog volop kansen. “Ik start straks alleen in de regio, dat zal best aanpoten zijn. Ik wil het aantal klanten in de regio verder uit gaan breiden en op termijn ook wel personeel aannemen.”

Eerst koffie!

Is jouw organisatie toe aan een hoogwaardige koffieautomaat? Maak nu een afspraak met Fortune Coffee regio Dalfsen en ervaar zelf de voordelen van Fortune Coffee.

Geniet van de lekkerste koffie zonder zorgen, met snelle en persoonlijke service, zonder vast te zitten aan een contract. Wat wil je nog meer? Bel of mail ons vandaag nog.

Fortune Coffee: specialist in koffie en koffieautomaten

Fortune Coffee is een specialist in koffie en koffieautomaten. Via onze franchisenemers zorgen wij er in heel Nederland voor dat bedrijven en organisaties goede koffie, thee en andere warme dranken kunnen zetten. Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke ingrediënten, niet alleen voor de koffie maar ook voor de relaties met onze klanten. Voor meer informatie, zie: deze pagina.

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×