Jeroen van Abeelen nieuwe franchisenemer Eten met gemak!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Eten met gemak! verwelkomt per 3 januari Jeroen van Abeelen als tiende franchisenemer. In zijn regio bestaande uit de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde, zal Jeroen de koelverse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen.

Jeroen is erg tevreden over zijn keuze voor Eten met gemak. “Ruim 40 jaar geleden ben ik met mijn ouders verhuisd naar het nieuwe land, nu het mooie Flevoland. Ik ken de regio daarom goed en heb een groot netwerk. Ik woon met mijn gezin in Lelystad dus centraal in het bezorggebied.”

Verder is Jeroen erg tevreden over de formule. “Ik kwam een aantal maanden geleden in contact met de formule en was snel overtuigd; goede organisatie met kwalitatieve lekkere maaltijden, enthousiaste collega-ondernemers en de persoonlijke benadering naar onze klanten gaven mij de doorslag om ook hiervoor te kiezen. Dienstverlening zit in mijn genen. Verder vind ik persoonlijk contact erg belangrijk en beschouw ik servicegerichtheid als vanzelfsprekend.”

Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Jeroen aangemeld en hebben deze week de eerste klanten in zijn regio kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met gemak!

Eten met gemak! is op dit moment op zoek naar ondernemers. Klik hier om vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website