Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jeroen Visser verlaat Blokker

31 augustus 2018
Jeroen Visser gaat zijn loopbaan elders voortzetten en verlaat Blokker Holding. Visser verlaat de holding per 1 november a.s.

De cfo maakte samen met Casper Meijer, toenmalig ceo, in mei 2017 bekend dat het moederbedrijf alleen met de winkelformule van Blokker verder zou gaan. Het grootste deel van de investeringen is nu afgerond, waardoor Visser het nu voor gezien houdt. Hij was sinds 2014 werkzaam bij Blokker.

Strategiewijziging op schema

De uitvoering van de strategiewijziging ligt op schema, aldus Blokker. Leen Bakker, Intertoys en Xenos zijn inmiddels verkocht. Marskramer gaat door als franchise- en groothandelsorganisatie en de diensten van de shared service centers zijn ondergebracht bij de winkelformules of andere partijen. Ook bij het hoofdkantoor van de holding is het aantal medewerkers teruggebracht naar vijftien.

Voor zover bekend heeft de holding nog geen koper gevonden voor Maxi Toys en Big Bazar. De verkoop werd enige tijd terug al opgeschort.

Marc Broskij

Vanaf volgende maand worden de werkzaamheden binnen finance & control voortgezet onder leiding van Marc Broskij. Hij is sinds drie jaar in dienst bij Blokker als concern controller. Broskij zal zijn werkzaamheden rapporteren aan Michiel Witteveen, waarnemend ceo en tevens voorzitter van de raad van commissarissen.

 

×